Felvételi feladatsor jogi egyetemek számára

      A. feladatsor (max. 3,8 pont)

Kedves pályázó! Ez a feladatsor azok számára készült, akik az égadta világon semmiféle protekcióval nem rendelkeznek, de mégis szeretnének jogászok lenni, mert azt hiszik, hogy ez egy tipikusan olyan pálya, ahol kevés munkával sok pénzt lehet keresni. Ez mondjuk igaz is, de csak akkor, ha szakmánkat megkíméljük a konkurrenciaharctól és a saját gyerekeinken, illetve rokonaink és ismerőseink gyerekein kívül senki mást nem veszünk fel egyetemünkre. Gondoljon bele, mennyi rengeteg jogász van manapság és például milyen kevés pék! Sok szerencsét kívánunk a teszt kitöltéséhez és reméljük, közben Ön is rádöbben, milyen sok más szép szakma van még a világon!

      B. feladatsor (max. 1139,694 pont)

Tisztelt pályázó! Ha Ön rendelkezik az Országos Felvételi Felvételrendszer c. kiadványban megnevezett felsőfokúnak minősített protekciók valamelyikével és e feladatsort kitölti, mi még akkor is fel fogjuk venni egyetemünkre, ha azt Ön esetleg nem akarja. Szemben az A. feladatsorral összesen elérhető 3,8 ponttal, itt Ön már keresztnevének hibátlan leírásáért is 4 pontot kap.

      C. feladatsor

Tisztelt Pályázó! Ha Önnek egyáltalán nincs kedve felvételi vizsgát tenni, még kevésbé öt évig rendszeresen tanulni, de mégis szeretne diplomát, akkor nincs más dolga, mint kitölteni ezt a feladatsort és meghatározott összeget befizetni a mellékelt csekken. Diplomáját postafordultával elküldjük.


A teszteket összeállította, a grafikus anyagot megrajzolta: Wichmann Ákos címz. pékmester
A szöveget HTML formátumban begépelte, a képet beszkennelte: Andrew